mandag den 3. juni 2013

Alle over en kam

Jeg ved det godt. Man kan ikke skære alle over en kam. Men engang imellem bliver ens fordomme bare bekræftet igen og igen. Lige nu er det ejendomsmæglere, der står for i min lille verden.

Har mødt en af de værste af slagsen. Det tærrer på humøret.

Og på forhånd undskyld, hvis der sidder en sød ejendomsmægler og læser med. Så har jeg bare ikke mødt dig endnu, og det er selvfølgelig ikke dig, jeg mener.....

4 kommentarer:

 1. Jeg må indrømme, at lige med hensyn til ejendomsmæglere, så kan man vist godt skære alle over en kam ;-)(ihvertfald i min verden)
  Tror ikke der findes et mere pengegrisk folk end dem, og synes næsten de er værre end telefonsælgere, og dem kan jeg altså heller ikke særlig godt lide.
  Håber du ellers har det godt, og trives i det nye job?
  Knus

  SvarSlet
 2. har du set, at du har vundet en give away på min blog???? ellers må du lige forbi og lure gevinsten og sende mig en mail med adresse hvor jeg skal sende den...

  Ja nogen gange bliver man altså bekræftet i ens fordomme...

  SvarSlet
 3. Hi hi- ja, selv fordomme kan bære et gran af sandhed :)

  SvarSlet
 4. Min søde kusine er ejendomsmægler, en rigtig sød en af slagsen ;)Og så har jeg desværre også mødt de der klaphatte, som er SÅ oversmarte, og den slags bryder jeg mig heller ikke om, uanset hvilket erhverv de har.

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...