torsdag den 7. marts 2013

Så kom marts...

Når solen skinner, bliver livet generelt lidt lettere. Når et åg bliver fjernet fra ens skuldre, sker det samme. Og det er lige præcis, hvad der er sket for mig.

Jeg har nu været uden arbejde i 1 uge. Kom ud af døren på den allersidste arbejdsdag med den helt rigtige fornemmelse i maven. Nemlig fornemmelsen af at det var den rigtige beslutning. Jeg er ikke i tvivl. Ved dog godt, at hvis der går lang tid, før jeg kommer igang igen, så vil jeg begynde at tvivle. Men ikke nu. Lige nu står alle muligheder åbne. Det kan være uddannelse, det kan være mere tid til kreative sysler, det kan være mere motion (meget, meget tiltrængt), ja det kan være så uendeligt mange ting.

Alt det der skal gøres, når man bliver ledig, var nemt og overskuelig. En enkelt opringning til A-kassen skulle der dog til for lige at få afklaring på den karantæne, som jeg får. Men ellers tog det mig ikke lang tid at få oprettet CV på jobnet. CV'et var jo fiks og færdig og lige til at kopiere over. Har også fået første indkaldelse, som er et CV- og Vejledningsmøde. Er spændt på at opleve det, som jeg fra mange andre har hørt om som spild af tid og nedværdigende, og at man bliver stemplet som at ville udnytte systemet. Jeg tager til det møde med åben og positiv sind. Alt andet ville da være skørt. Jeg er ikke ude på at udnytte systemet og håber på hurtigt at komme i job igen.

 

Denne dejlige buket blomster fik jeg med på vejen af mine tidligere kollegaer. Den varmede. Afskedsgaven fra chefen (en kogebog) er blevet byttet. Kald mig bare barnlig, latterlig og utaknemmelig, men jeg havde ikke lyst til at have den stående som et evigt minde om en dårlig periode i mit liv. Og i øvrigt var det en kogebog, som jeg vidste, at jeg ikke ville bruge. Nu har jeg fået en kogebog efter min smag. Så pyt med at jeg måtte punge ud med yderligere 150 kroner.
 
Mit største problem lige nu er, at jeg har så mange ting, jeg gerne vil have gjort, at jeg begynder på snart det ene, snart det andet. Må vist se at få sat mig og få struktureret og prioriteret. Heriblandt skal planlægges tid til bare at nyde at være!
 
Og fik jeg sagt at de dersens skattepenge, som jeg skal have retur, kommer som sendt fra himlen. Har jo lige en periode uden indtægt. Man skulle tro, det var planlagt :-)

9 kommentarer:

 1. ...Og det med at nyde at være er vigtigt.
  Glæder mig til at se hvad du finder på - når du har planlagt, prioriteret og struktureret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar. Og fortsættelse følger helt sikkert :-)

   Slet
 2. Hvor er det dejligt at høre, at du er sluppet væk fra det job. Du har hele tiden tvivlet, så jeg er sikker på at beslutningen er rigtig for dig.
  Det dér cv- og vejledningsmøde er nok spildt på dig, du er alt for kompetent til at få noget ud af det. Tror ikke de kan lære dig noget, som du ikke ved i forvejen. En del af de møder, er til for at holde nogle medarbejdere beskæftiget hos A-kassen. Tror jeg ihvertfald.
  Jeg glæder mig også til at se hvad du finder på, at fylde din tid med. Men lad nu være med at over-planlæg ;-) Der skal også være plads til at være lidt impulsiv.Det tror jeg er sundt.

  Knus Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver at lade være med at overplanlægge. Det kræver lidt øvelse for en kontrolfreak som mig. Vi må se hvad der sker :-)

   Slet
 3. sikken en flot buket du har fået og jeg tror på du finder et andet job du trives i :)

  nu er vi jo i foråret og snart er det sommer glæder mig vildt til det bliver varmer ...

  ses

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til forår og varme. Vi ses forhåbentlig på torsdag.

   Slet
 4. Godt at du tager dig selv alvorlig.... Og med en positivt indgangsvinkel så kan det ikke gå helt galt. God vind!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Ulla. Jeg er stadig optimist :-)

   Slet
 5. Optimisme er godt. Det er også godt at lytte til sig selv.
  Jeg er sikker på, der ligger noget godt og venter på dig :)

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...