søndag den 24. februar 2013

Det bliver godt i marts

Januar var sej. Det har februar også været, så nu satser jeg på marts. Det kan kun blive bedre. På alle måder. På torsdag siger jeg farvel til min arbejdsplads. Det bliver trist at sige farvel til kollegaerne, men chefen vil jeg ikke savne et eneste sekund. Tværtimod vil jeg glæde mig til ikke mere at skulle retfærdiggøre min handlinger, ikke hver dag at skulle sluge kameler på størrelse med, ja, kameler, ikke skulle høre på historier om chefens fortræffeligheder og fortrædeligheder og i det hele taget slippe fri for de snærende bånd, som jeg føler, at hun har bundet mig med i den tid, jeg har været ansat.

Det bliver dejligt, men samtidig skal jeg også lære at tøjle den frygt, der af og til gennemstrømmer mig ved tanken om at jeg ikke finder et andet - og bedre - arbejde, hvor jeg vil trives og udvikles og være glad. Heldigvis er optimisme stadig det, der fylder mest. Det er der jo derude det job - et eller andet sted.

Og de gode stunder i februar - dem gemmer jeg som små solskinspletter i hjertet. Dem har der nemlig også været en del af - heldigvis.

6 kommentarer:

 1. marts kan kun blive bedre det tror jeg på :)

  hvis du skal til krea på torsdag så vil jeg meget gerne med :)

  SvarSlet
 2. Jeg er enig med både dig og Helle. Marts bliver bedre :-)
  Vi ses desværre ikke på torsdag, men jeg håber virkelig det snart lykkes!

  KH Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karina
   Jeg satser på marts! Og håber at vi snart ses.
   Kh Dorthe

   Slet
 3. Ønsker dig held og lykke med jobsøgning. Flot at sige STOP og tage dig selv alvorlig.

  SvarSlet
 4. Det er derude. Et sted. Og indtil du finder det, er det godt at tage vare på dig selv, og lytte til din egen mavefornemmelse :)

  SvarSlet
 5. Tak for det, Ulla. Jeg ved, at jeg gør det, der er rigtig for mig!

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...