søndag den 3. februar 2013

Sej januar

Og her menes der ikke sej på den positive måde, så orker du ikke at høre om arbejdsløshed og sygdom, så lad være med at læse videre.

For at tage den første - arbejdsløshed - så betyder det, at jeg nu har taget konsekvensen af al min brok over min nuværende chef og sagt mit arbejde op. Det vil sige, at jeg den 1. marts står uden job og med karantæne i A-kassen. Ærgerligt for jeg er glad for firmaet, for mine øvrige kollegaer og egentlig også for mine arbejdsopgaver - hvis jeg da bare kunne få lov at lave dem uden unødig indblanding og konstant kritik.

Jeg har sat en ære i at afslutte på en "god" måde, dvs. at jeg vil opfylde alle mine forpligtelser iht. min kontrakt. Det må vi så se, om chefen vil forstå at værdsætte. Hun blev bestemt ikke glad, da jeg sagde op og forstår ikke et eneste af mine kritikpunkter. Nej det tror da fanden, med den indstilling og holdning hun har. Hun forsøgte dog ikke at overtale mig til at blive - som hun gjorde de to gange tidligere, hvor jeg sagde nej tak til fastansættelse - og hvor jeg så til sidst sagde ja. Jeg skulle bare have lyttet til min mavefornemmelse og intuition allerede dengang. Men bedre sent end aldrig. Men GULP hvor er det grænseoverskridende i disse krisetider at skippe et fast job uden et nyt i sigte!

Under alt dette fik jeg også lige - som så mange andre i kongeriget - en omgang ond influenza. Her 1 1/2 uge senere sidder den stadig i kroppen. Den er ikke nem at komme over - og hold da op hvor har jeg været syg. Men det skulle jo ikke hedde sig, at jeg sagde op om fredagen og så meldte mig syg om mandagen, så jeg tog i min feberdøs på arbejde mandag morgen. Måtte dog kapitulere mandag eftermiddag og var så hjemme et par dage. Og havde jeg lyttet efter min krop, skulle jeg nok være blevet hjemme hele ugen, men det gjorde jeg altså ikke.

Så for mit vedkommende bliver februar en slags "limbo". Jeg skal afslutte/overgive mine opgaver. Jeg skal igang med at støvsuge markedet for jobannonncer indenfor mit felt. Jeg skal skrive ansøgninger, hvor min alder nedtones!! Jeg skal lægge budget for de kommende måneder. Og så skal jeg huske at nyde livet lige nu og her. Til det har jeg søgt hjælp i form af et kursus i mindfullness. Skal bruge mandag og tirsdag på det - det glæder jeg mig meget til.

Og så skal jeg glæde mig over, at foråret og dermed lysere tider (i bred forstand) er på vej.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes det er sejt - på den positive måde - at du tør og gør det og gør op med det, der ikke fungerer.

  God bedring, god jobsøgning og skønt at lyset er på vej :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Pernille. Er endelig ved at være nogenlunde frisk igen - både på den ene og den anden måde :-)

   Slet
 2. Jeg synes også du er modig og sej, og tror på at du nok skal få nyt job.
  Den dér influenza er rigtig ond, og jeg var faktisk lidt i tvivl om jeg ville overleve, da jeg selv havde den. Det tog tid, men jeg kom mig jo ;-)
  Håber snart du er helt frisk igen.
  God bedring. - Og held og lykke med jobsøgningen.

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karina. Ja, jeg overlevede :-) Lige nu er jeg også optimistisk mht. nyt job.

   Slet
 3. Godt at du fik lukket den dør Dorthe. Jeg tror at alting bliver bedre for dig nu, og så er jeg ikke i tvivl om, at du nok skal finde noget andet at lave, på den ene eller den anden måde. Ærgeligt er det dog, at der går så dårlige chefer rundt, at medarbejderne må sige op for ikke at gå ned med flaget. Hvornår mon din arbejdsplads finder ud af, at det er chefen den er gal med!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, jeg er også glad for det. Tror ikke det ændrer sig på arbejdspladsen. Her ser man på helt andre ting. Har dog bedt om en snak med HR-chefen, så hun også kan få min version....

   Slet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...