lørdag den 3. september 2011

Ondt i r....!

Ja, jeg har ondt i røven. Og det er ikke fordi jeg er misundelig, selvom det er jeg vel også ind imellem på nogen eller noget. Men denne gang er det rent bogstaveligt. Efter at have tilbragt en hel del timer hver dag i en uges tid på en scooter - som passager vel at mærke - er det faktisk det jeg har. Altså ondt, eller det er nu ved at gå over til at være øm bagi. Nu er vi nemlig kommet hjem, og den lejede scooter er leveret tilbage til den sure græker.

Det har været en herlig uge, mest af den simple grund at der var sol og varme og sommer. Noget det jo har skortet lidt på herhjemme de sidste måneder. Men også fordi det var et dejligt hotel - stille og rolig og uden alt for mange børn (undskyld jer med børn, hvis I bliver stødte for det er ikke meningen) og med en stor balkon uden nysgerrige naboer, der ikke lå i bagende sol på noget tidspunkt af dagen - altså balkonen, ikke naboerne. Akkurat lige som vi kan lide det. 


Men så er det nok også sagt. Jeg tror ikke, at vi vender tilbage til Korfu igen. Ja, for det er dér vi har tilbragt den seneste uges tid - naboen og undertegnede. Alt for meget turisme overalt. Og vi var mange steder. Nåede øen rundt på den tidligere omtalte scooter. Var oppe i bjergene, nede i dalene, ud af de større veje, hen ad grusveje, ja selv de små markveje gik vi ikke af vejen for. Eller dvs. naboen gør ikke. Det er ham der styrer - og mig der sidder og råber bagpå, når det enten går for stærkt eller det bumper så meget, at det gør mere ondt
end bare ondt.... 

Vi har på andre ferier kørt rundt på Samos, Rhodos, Kreta og Kefalonia. De tre første øer kunne vi meget bedre lide. Især Samos synes jeg var skøn. Kefalonia springer vi bare over. Den synes vi slet ikke om. Den ferie blev kun reddet af et lækkert hotel og en masse cocktails.

Men nu er vi hjemme igen - og hverdagen venter.


4 kommentarer:

 1. Velkommen hjem:-=
  Håber ferien har givet dig energi og overskud .

  SvarSlet
 2. Det lyder ellers skønt, med sådan en ferie i det græske :)

  SvarSlet
 3. Anonym4.9.11

  Også velkommen hjem fra mig !! Knus Nicole

  SvarSlet
 4. Tak Miri - har i hvert tilfælde fået et tiltrængt skud sol og varme. Håber det holder langt ind i efteråret :-)

  Hej Pernille - det var også skønt. Grækenland er et fint ferieland. Især hen ad sensommeren, hvor der stadigvæk er dejligt varmt, men ikke så ulideligt hot.

  Hej Nicole - tak for det. Glæder mig til snart at se dig igen til krea-aften.

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...