fredag den 16. september 2011

Jubilæum

Jeg havde jubilæum i går. 25 - ikke år, men gange. Ja, i går gav jeg blod for 25. gang. Jeg var en sen starter. Langt derude på landet, hvor jeg kommer fra, brugte man ikke sådan at give blod. Der var alt for langt til nærmeste tappestation, tror jeg. Men jeg ved det ikke, for jeg fik aldrig spurgt.

Men da jeg flyttede til København, meldte jeg mig og er afsted sådan cirka fire gange om året. Det tager omkring 20 minutter, så er det overstået, og det gør altså ikke ondt. Alle derinde er søde og venlige, og der er altid en hyggelig stemning. Så egentlig er det et dejligt lille frikvarter i en ofte travl hverdag.

Og fordi jeg havde jubilæum, var der gave til mig. Se her hvad jeg fik.

Så hvis du ikke allerede er bloddonor og i øvrigt opfylder de krav, der stilles, så kan jeg kun opfordre dig til at få meldt dig. Du kan gøre det her: http://givblod.dk/

4 kommentarer:

 1. Kære Dorthe.
  Jamen altså tillykke med jubilæet! :-0
  Det kunne du da godt lige have sagt i går... Man skal da have gaver når man har jubilæum ;-)
  Du har én tilgode!

  Hav en dejlig weekend.

  KH

  SvarSlet
 2. Jeg tænkte præcis som Karina !!! :-)
  Du må få jubilæumsgaver næste gang :-)

  SvarSlet
 3. Ja men tak da :-) Jeg er bare glad for at kunne yde mit lille bitte bidrag.
  Herlig weekend til jer begge.

  SvarSlet
 4. Tillykke med jubilæet.
  Jeg ville gerne være bloddonor, men jeg har opgivet.Jeg er åbenbart temmelig besværgelig at finde blodårer på... Dengang jeg ventede barn sidst, blev en undersøgelse af arv og miljø startet op. Min læge skulle spørge om jeg havde lyst til at deltage, men hun understregede også at det ville betyde en del blodprøver, så hun ville ikke anbefale at jeg deltog... Så jeg sagde pænt nej tak :)

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...