onsdag den 2. januar 2013

Arbejdsdag nr. 1 i 2013

Puha det kræver sin kvinde at starte hverdagslivet igen efter en skøn, lang, doven og fantastisk fornøjelig juleferie. Havde faktisk lidt svært ved at se noget som helst positivt i netop denne kendsgerning i går!

Men jeg overlevede da den første arbejdsdag i 2013. Og gider faktisk ikke tælle hvor mange flere der er tilbage. Ved godt at det ikke går i længden med den holdning til min arbejdsplads - eller rettere til chefen.

Og er det kun mig, der synes at 2013 er et grimt årstal? Har en skidt fornemmelse for dette år - og det kun på grund af tallet. Altså måske jeg lige skulle slappe lidt af..... og få korrigeret mine tanker.

12 kommentarer:

 1. År 2013 klinger ikke dårligt i mine ører. Det bliver et begivenhedsrigt år. Manden og jeg fylder rundt, og vores første barnebarn kommer til at se dagens lys i dette år også.

  Godt nytår.
  Kh Randi

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Randi. Det lyder til at blive et fantastisk år for dig og dine, hvor de skønne ting kommer til at være i højsædet. Og det første barnebarn - så kan det næsten ikke blive bedre. Det er dejligt - og mon ikke også jeg snart finder nogle positive ting ift. dette år.

   Slet
 2. Jeg er sikker på 2013 må blive et rigtig dejligt år .)
  Vi må gøre os umage med at fylde glæder ind i det og ændre det der IKKE gør os glade.
  Arbejde må vist være en af de områder, både du og jeg skal se lidt på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må vi - simpelt hen. Og indtil videre så må jeg bare tro på at det bliver et godt år :-) "Fake it until you make it!
   Håber alt vel hos dig.

   Slet
 3. Jeg kender to skønne kvinder, som måske burde starte en strikke-cafe :) Og tallet 2013 hæfter jeg mig ikke ved, næh jeg glæder mig til krea-klub, til foråret, til de første vintergækker, til at have søde gæster og lave skøn mad, starte på yoga osv. Så Dorthe, du ved godt hvad du skal gøre, for at 2013 bliver dit skønneste år, jeg hepper på dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Helle :-) Ja, opbakning det har jeg, så mon ikke jeg bare skal tage det som det kommer. Det sure med det søde. Og så håbe på mest sødt :-)

   Slet
 4. Hep hep på 2013 - jeg satser på at det bliver et fantastisk år - for os alle!
  Godt nytår! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Liv. Tak for din kommentar. Jeg prøver at heppe med :-)

   Slet
 5. 2013 - hmm - at tallet 13 skulle være uheldig/dårligt skyldes, at tempelridderne fredag d. 13., 1307 nærmest blev udslettet fra jordens overflade af den franske konge - så det er kun et uheldigt tal, hvis man er tempelridder......så jeg er sikker på, at det bliver et dejligt almindeligt år - specielt nu, hvor jordens undergang endnu engang er blevet afblæst - men jeg sender lidt positiv energi i din retning (13 er nemlig mit lykketal)
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karen. Tak for din positive energi. Er overbevist om at det vil hjælpe. Og så er jeg glad for at jeg ikke er tempelridder....

   Slet
 6. Jeg kan selvfølgelig ikke svare for alle andre, men jeg synes ikke der er noget forfærdeligt ved 2013.. Måske fordi min datter er født den 13.
  Jeg har stadig første arbejdsdag til gode, og selvom jeg nyder fridagene, kan jeg mærke jeg begynder at glæde mig til mandag.

  Nu kan jeg jo sagtens sidde og være glad, men jeg alligevel ikke lade være med at tænke, at måske er 2013 tiden for at du skal overveje for og imod. Måske tage chancer, springe ud, eller finde en anden løsning på dine cheftanker. For det skal helst være rart at gå på arbejde. Det modsatte koster for meget.
  God vind og varme tanker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, Pernille. Jeg er helt klar over at der skal gøres noget arbejdsmæssigt. Og at det kun er mig selv, der kan gøre det. Er helt enig i at arbejdet skal give god energi - og det skal være OK at gå på arbejde.
   Tak for dine tanker og betragtninger - og godt at du glæder dig til mandag.

   Slet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...