søndag den 28. oktober 2012

Surt!


Det her har jeg aldrig prøvet. At have så ondt i armen, og så højre. Det er surt med surt på. Bliver også forskrækket over alle de historier som velmenende mennesker kan fortælle. "Hvis du ikke passer på, bliver det kronisk!" Alt er bare besværligt. Dette indlæg er skrevet med venstre hånd. Det tager tid. Har ikke strikket i en uge. Har abstinenser... Håber det snart går over igen.

7 kommentarer:

 1. ej hvor er det trist :( ved du strikker meget så øv øv håber det går over ... kram

  SvarSlet
 2. Håber snart din arm er i orden igen :)

  SvarSlet
 3. Stakkels dig !
  Jeg håbede ellers det gik bedre..
  Jeg håber også, du besøger din læge snart!
  God bedring :)

  SvarSlet
 4. Stakkels Dorthe, jeg har været ude af blogland i sidste uge, så jeg ser først nu, at du er sat ud af spillet, i hvert fald strikke-spillet. God bedring, håber du snart bliver klar igen :)

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer og søde tanker. Læge og fysioterapeut har dømt ro og konstant smertedækning med iboer i en uge. Så må vi se om det hjælper. Det værste er det med at holde den i ro :-)

  SvarSlet
 6. Av for den! Stakkels dig.
  Har prøvet det selv, og det er simpelthen så svært, at holde armen7hånden i ro - og ja man får abstinenser af ikke at strikke.
  Men det hjælper at slappe af, så overhold det endelig.
  Rigtig god bedring.

  KH Karina

  SvarSlet
 7. Faktisk slår det mig lige, at siden jeg ændrede min kost og nu spiser en masse kål og så lidt stivelse som muligt, har jeg ikke haft problemer med mit håndled.

  Det kan selvfølgelig være tilfældigt, men jeg plejer med mellemrum at opleve smerter... og så tror jeg bestemt at det vi stopper i os, har en eller anden form for effekt...

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...