fredag den 5. oktober 2012

Bare jeg havde en halv million kroner

Som jeg kunne låne til min dejlige veninde, der er alene-mor til en 2-årig gut, og som er lige ved at gå glip af en bedre og større bolig tæt på venner og arbejde, fordi banken ikke vil låne ud, før nuværende bolig er solgt. Det er altså ikke astronomiske beløb vi taler om og heller ikke usælgelige opskrevne lejligheder med uforholdsvismæssig høje huslejer. Tværtimod.

Men det værste er næsten, at forældrene, der sidder med deres på det tørre (meget tørre), heller ikke vil hjælpe.

Finanskrisens grimme fjæs har stukket sit hoved op lige foran mig. Det er ikke rart!

3 kommentarer:

 1. Det er trist, at penge har så stor betydning i vores samfund...

  SvarSlet
 2. Trist for din veninde at hendes bank har så strenge regler. Sig til hende, at hun skal prøve at henvende sig til en anden bank. Forældrene er nok oppe i årene, og har brug for sikkerhed og tryghed (det har mine forældre i hvert fald). Har de mon fået en snak med en bankrådgiver, som kan fortælle dem, at de kan få et pantbrev i den nye lejlighed, og hvad der ellers er af muligheder for at de sikkert kan låne pengene til deres datter. Nå, det var vist mine maskuline sider der her kom frem med løsningsforslag :) Håber virkelig din veninde finder en løsning, hun skal ikke give op, hvis det er den lejlighed hun vil have.

  SvarSlet
 3. @ Helle: Hun er igang med en anden bank - min, som jeg har formidlet kontakt til. Både hendes nuværende og den nye lejlighed er andelsboliger, så der er vel ikke noget med pantebreve? Men hun har ikke helt mistet modet endnu og kæmper videre for en løsning. Og jeg gør det samme i min ende - det er nemlig i vores forening lejligheden er til salg. Desværre kan jeg jo kun holde sælger hen et vist stykke tid. De vil jo også gerne have vished for et salg. Det med forældrene er en historie for sig.... Men tak for dine gode råd. Det er altid dejligt at få andre vinkler på de ting man går og tumler med.
  Og en herlig weekend til både dig og Miri.

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...