søndag den 7. oktober 2012

Strik, strik, strik

Jeg strikker meget, rigtig meget. Men jeg får ikke vist så meget af det her på bloggen. Inden jeg er helt færdig med et projekt, er jeg kommet godt igang med et nyt - og når det første så er færdig, er fokus ikke lige på det, men på det nye. Så det med at vise frem, er åbenbart ikke så vigtig for mig.

Måske jeg hellere skal vise, hvad jeg er i gang med.Dette er en poncho, strikket i pladegarn med to tråde. Har haft garnet og opskriften liggende længe, og så kom jeg til at tænke på, at skulle jeg have noget fornøjelse af den poncho i år, så skulle det da vist snart til at være.... Mangler nu kun montering og strikning af rullekraven, så mon ikke jeg når at få en smule fornøjelse af den. Det ved kun vejrguderne.

Her en sweater. Den er næsten færdig. Den er strikket i Filcolanas Indiecita (100 % alpaca fleece). Det er ikke samme garn som i opskriften, så jeg kom til at mangle garn til de sidste 20 pinde. Og så havde jeg endda genbrugt strikkeprøven.... Kunne heldigvis købe et nøgle mere med samme indfarvning hos Fox og Jane. Så den er også snart klar til brug. Den er meget lækker, og jeg er sikker på, at jeg får stor fornøjelse af den. Den strikkes på pinde 3.
Disse vanter begyndte jeg på sidste vinter. De har så ligget hele sommeren. Det er børnevanter. Og jeg har strikket et par af samme slags i voksenstørrelse. De er givet væk. Her mangler bare 2 x tommelfingre og så en gang filtning. Og ved lige hvem der skal have dem til at varme de små fingre denne vinter.

 

Det senest startede strikketøj er en julegave. Det er så synd for de børn, som jeg kender, for de får kun bløde pakker i gave :-) Er ikke kommet så langt, men det er et hyggeligt håndarbejde. H.C. Andersen. Det er ganske vist....

3 kommentarer:

 1. Du er så flittig Dorthe, og jeg er glad for at du viser det frem. Du inspirerer jo os andre, så vis endelig, for vores skyld, hvis du orker :)

  SvarSlet
 2. Kære Dorthe,
  det er mange dejlige strikkerier, du er i gang med. Det er nogle heldige børn du kender ;-)
  KH Karina

  SvarSlet
 3. Jeg er enig- det er skønt du viser frem !

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...