fredag den 12. oktober 2012

Kreaklubbens glæder

Vi hygger os altid dér hver anden torsdag, når vi mødes hos Miri. Nogle aftener har vi bare hver vores håndarbejde med og sidder og nørkler samtidig med at snakken går lystigt om både det ene og det andet. Andre aftener har vi lavet et tema, hvor dem, der har lyst, fordyber eller forsøger sig udi noget uprøvet.
 
Sådan en aften var det i aftes! Og jeg fik kreeret den allerførste patchwork-blomst i mit liv - med Miris som læremester. Det var hun fabelagtig til - og hun har et helt skab fyldt med stof i alle tænkelige farver og mønstre. Det var næsten umuligt at vælge.

Min første blomst.
Jeg er helt bestemt hooked! Så nu skal jeg have købt nogle stoffer og i gang med at sy. Og have fundet et lille overskueligt projekt. Må nok hellere starte i det små, selvom jeg egentlig helst bare ville kaste mig over et kæmpestort tæppe. Men kommer tid, kommer råd. Der skal jo også være tid til strikning, og der var jo også de forskellige skønne hæklede grydelapper som diverse bloggere har været så søde at vise frem incl. opskrift, og Helle har syet smuk kjole, som jeg også er blevet inspireret af og fået lyst til at finde symaskinen frem. So many things to do - and so little time!

Der er altså hyggeligt ved Miris spisebord. Og en af Miris smukke døtre havde bagt kokosmakroner med mørk chokolade i bunden. Og ved I hvad: jeg spiste to. De var bare überlækre. Desværre glemte jeg at tage et billede af dem. Det kunne de ellers godt have fortjent. Så er det godt, at I kan se resterne på Miris blog.

Og jeg fik også en blomst i går. Af min medpassager. Den er så fin og fyldt med knopper og passer perfekt i mit køkkenvindue - sammen med krydderurterne. Tak, Helle.

 
Det kan kun anbefales at være med i sådan et krea-fællesskab. Og husk hvis du bor i nærheden af Ballerup og har lyst til at deltage, så er du velkommen. Vi vil gerne have flere medlemmer.

6 kommentarer:

 1. Hvor er du dygtig Dorthe,sikken en flot patchwork blomst. Det bliver spændende at se, hvad du finder på at lave. KREA-klubben er et fantastisk sted at være med, jeg glæder mig til næste gang vi ses hos Miri :)

  SvarSlet
 2. ja tak det var meget hyggeligt i går og hvor står den fint den lille blomst :)

  ang kommetar så har jeg lavet et indlæg her http://belladotte.blogspot.dk/2012/10/kommentar-og-at-kunne-gi-et-svar.html

  SvarSlet
 3. Sikke et dejligt indlæg- jeg bliver helt glad af at læse det og at gense din FLOTTE blomst.
  Jeg er så taknemmelig for vores Krea Aftner- så glad for at I gider komme til mig og bare være.
  Glæder mig til at se mere fra din sy hånd , for du er dygtig.
  Og det er du !

  SvarSlet
 4. Det er altid hyggeligt når man kan være kreativ i godt selskab. Flot blomst du har syet :)

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det hyggeligt med sådan nogle aftner(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde produkter fra Badeanstalten(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/10/give-away-nr-14.html

  SvarSlet
 6. Jeres kreaaftener lyder superhyggelige :)

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...