tirsdag den 13. marts 2012

Øje for øje

Jeg skal have fjernet trådene på øjenlågene om en times tid. Tror det kommer til at bide lidt. Heldigvis er jeg ret god til at udholde smerte, og den vil jo ikke vare ret længe.

Er spændt på om det hjælper. Har haft hovedpine to dage siden det blev lavet. Men har også lagt mærke til at jeg stadig går og "løfter" øjnene op i panden. Det er nok blevet en vane, som jeg nu skal vænne mig af med.

Og så skal jeg til at huske solbriller - og solcreme. Arrene må ikke få sol de næste tre måneder. Og så vidt jeg kan se på vejrudsigten, er solen kommet i forårshumør og vil gerne ud og lege. Det er dejligt. Vi trænger vist allesammen til et skud solvitaminer.

2 kommentarer:

  1. Hej Dorthe, jeg håber det er gået godt med at få fjernet trådene. Nu går der sikkert et par uger, hvor du lige skal vænne dig til det, og hvor øjnenes hævelse skal forsvinde (ved det fra min kollega, der har fået lavet det samme). Jeg følger lige med i dine øjenlågs-indlæg, for jeg går og prøver at tage mig mod til, men har ikke hovedpine (endnu), føler kun træthed, selvom jeg ikke er træt. Og så tror jeg, at vi ses i KREA-klub på torsdag :)

    SvarSlet
  2. Hejsa. Glæder mig til at møde dig på torsdag :-) Det var i foråret, jeg fik lavet øjnene (så kan du se hvor tit jeg laver indlæg!!!!!! Skal også i gang igen, men jeg følger med i blogland....). Kan kun anbefale en operation, hvis øjenlågene begynder at genere. Vi ses.

    SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...