tirsdag den 31. januar 2012

En lille bemærkning jeg kan leve højt på længe

De seneste år har jeg døjet en hel del med hovedpine - og mange ting er forsøgt for at komme den til livs. Den dukker op i perioder og bliver hængende - og de perioder er efterhånden tiltaget. Jeg har hele tiden haft den holdning, at intensiv kontor- og skærmarbejde var grunden og har fået rådgivning om arbejdsplads og arbejdsstillinger, har forsøgt med briller og kontaktlinser og meget, meget mere.

For et stykke tid siden var der så en, der sagde til mig, at det da skyldtes, at mine øjenlåg hang rigtig meget, og at jeg derfor hele tiden ubevidst løftede/rynkede panden for at kompensere. Og ja, det gør jeg faktisk - og kan da også godt se, at mine øjenlåg er lidt (meget) tunge. Men hvad pokker - det er jo bare tidens tegn, har jeg altid synes.

Nu har jeg så været til øjenlæge og fået diagnosen tunge øjenlåg SAMT nedfaldne øjenbryn. En ting kunne ikke gøre det. Og derefter kom så den lille bemærkning, som stadigvæk får mig til at smile lidt. Hr. øjenlæge sagde nemlig: "Men at løfte øjenbryn giver synlige ar, og da du jo er helt glat (ja det sagde han!!!), synes jeg, at vi først skal prøve med øjenlågene og se om det ikke skulle afhjælpe hovedpinen."

Mig glat i huden! Synes da jeg har masser af rynker, bl.a. en hel række kragetæer ved hvert øje... Men gode råd skal man jo følge, så jeg starter med øjenlågene. Og håber på at hovedpinerne dermed forsvinder. Det ville være dejligt.

3 kommentarer:

 1. Nogen gange skal der ikke så meget til. Og når det nu ligefrem kommer fra en fagmand, så ville jeg også gå rundt med et smil i mundvigen :)

  SvarSlet
 2. Du er nu så sød :-) Også selv om du er glat og rynkefri :-)
  Jeg kan ikke komme igennem til dig på din mail adresse..kan du ikke sende mig en mail, så jeg kan se om jeg har din rigtige adresse ? Og ha en dejlig 1.februar:-)

  SvarSlet
 3. Åh - stakkels dig, med den hovedpine. Kender alt for godt til det - øv - Min tvillingsøster har fået løftet øjenbrynene (ikke pga. hovedpine) men hun blev friskere at se på. Men det behøver du vel ikke med den glatte pande ;)

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...