søndag den 9. december 2012

Lidt hjemmestrik

Her er et par af mine kreationer, som er fløjet ud i verden. Og jeg håber selvfølgelig, at modtagerne er eller bliver glade.

"Svinedrengen", som er et design af Annette Danielsen er blevet færdig og pakket ind til julegave sammen med en bog med H.C. Andersen eventyr. Jeg håber, at lille Bertram bliver bare en lille smule glad for gaven. Ellers tror jeg hans mor gør.


De filtede vanter, som nærmest er blevet produceret på samlebånd, er også givet væk. Ikke som julegaver, men bare som "tak fordi du er dig" gaver. Og må da sige, at de burde være anvendelige lige i tiden med snestormen udenfor.


Er igang med endnu en trøje til charmetrolden Bertram, men kredser samtidig lidt omkring mit næste projekt, som jeg ikke helt har besluttet endnu. Men skal i hvert tilfælde have indkøbt garn inden juleferien. Med så mange dejlige feriedage liggende som perler på en snor er det nødvendigt med et større strikkeprojekt.

Vi skal en tur til Nordjylland i julen, dvs. der er nogle timers køretur frem og tilbage. Desværre bliver jeg køresyg af at strikke i bilen - har efterhånden afprøvet det adskillige gange. Æv.

9 kommentarer:

 1. der var den fine trøje der er super flot og du strikker bare så flot :)

  skønne vanter du laver :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den smuk og fin, den lille trøje. Heldige Bertram. Og så er jeg helt vild med vanterne, måske jeg kan bede om opskriften, jeg mangler flere par vanter til mig selv, og har også lang juleferie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Helle. Jeg tager opskriften med til dig næste torsdag. Dejlig med den juleferie i vente :-)

   Slet
 3. Du er sød til at give gaver :)
  de der vanter, billedet er da taget FØR vask, ikke ? Ellers er mine godt nok blevet mega meget filtet !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Miri. Vanterne her er faktisk filtet en gang på 40 grader. Stadig lidt store, men med god plads til et par fingerhandsker indenunder. Og så kan modtager selv filte dem en gang mere, hvis de ønskes mindre. Hvilke grader filter du på?

   Slet
 4. 40 grader- almindelig vask. Og mine er store i det, men meget filtet- kan ikke se at de er strikkede, som dine..
  men har også plads til vanter inden i de filtede luffer.

  SvarSlet
 5. Skøn trøje, er også stor fan af Anette Danielsen, har strikket flere af hendes modeller til mine drenge og min niecer. Ideen med en eventyr- trøje også H.C.Andersens eventyr er bare super, er sikker på den gør lykke.

  SvarSlet
 6. Ihh - hvor du bare laver flotte ting.

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...