torsdag den 23. august 2012

Dejligt besøg

Jeg har haft skønt besøg de sidste dage - helt fra Nordjylland. Af Emma - den sødeste hund - og selvfølgelig ikke at forglemme Emmas mor.

Emma er stor, meget stor. Min lejlighed er lille, meget lille. Men Emma falder bare ind og er til stede. Hun larmer ikke, har ikke gøet en eneste gang. Og egentlig vil hun allerhelst bare nusses og kæles for hele tiden. Emma er nemt besøg. Og hun efterlader et lille tomrum, hver gang hun har været her og tager hjem.

 
Sofaen er bedre end det medbragte tæppe. Det forstår jeg da godt. Og selvom man er stor, kan man da sagtens ligge i skødet. 

Men vi har hygget og nydt det gode vejr og slappet af alle sammen. Nu er de draget nordpå igen, og naboen og jeg forbereder os på at drage sydpå snart.

Det bliver godt....

4 kommentarer:

 1. Sikke dog en dejlig basse :) Og selvfølgelig kan Emma da være skødehund, selvom den sikkert vejer 50 kg. Håber du og naboen får en skøn ferie sydpå - er en lille bitte smule misundelig ;)

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre om en kæmpehund som er så sød :-)
  Håber du og kæresten får en dejlig ferie sydpå.

  KH

  SvarSlet
 3. Hæ hæ, sikke en sød lille hund :)
  Og jeg ønsker jer den bedste ferie !

  SvarSlet
 4. Helle, Karina og Miri: Ja, Emma er et pragteksemplar, men jeg ved også at der ligger et kæmpe arbejde bag det at få så harmonisk en hund. Og tak for ferieønskerne.

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...