søndag den 18. december 2011

Jeg glæder mig i denne tid

Jeg glæder mig til at få juleferie! Fire arbejdsdage så er der ferie. Trænger - meget. Kan desværre ikke helt falde til på det nye arbejde, selvom det går bedre. Udskyder beslutningen om hvad der skal ske, når de tre måneder er gået. Det må vente til det nye år. Håber ikke jeg bliver præsenteret for en ny kontrakt inden jul. Skal nok lade være med at nævne det selv.

Julen bliver højst sandsynlig juleløs. Forstået på den måde at vi nok flygter ned til varmen, hvis vi ellers kan finde et sted og et hotel, som tiltaler os. Og kommer vi ikke afsted, ja så har jeg hele fredag til at indkøbe lidt julestemning. Så det går nok. Min lejlighed er allerede udliciteret til overnatningstrængende nordjyder, der trodser deres natur og holder jul i det sjællandske. Det skal være dem vel undt at bruge min lejlighed som et lille frikvarter fra alle julefestlighederne. Vi har jo naboens lejlighed, hvis det ender med en dansk jul.

Julegaverne til de nordjyske familiemedlemmer er afsendt med Det Danske Kgl. Postvæsen, og det endda i så god tid, at ingen undskyldninger fra denne etat vil kunne bruges, hvis det viser sig, at pakkerne ikke når frem i tide. Det eneste jeg mangler (udover at pakke kuffert fyldt med sommertøj, der er pakket væk) er at skrive en stak julemails. Ja, jeg ved godt, at det for nogen er meget dårlig stil at spise kære venner og familie af med en mail, men dér er jeg slet ikke enig. Jeg bliver glad, uanset om det er et julekort eller en julemail, jeg modtager. Det vigtigste er, at nogen har tænkt på mig. 

3 kommentarer:

 1. Hvor var det godt at høre nyt fra dig:-)
  Det arbejde, det arbejde.. Svære valg. Godt der er ferie i sigte. Og god jul, enten her eller i de varme lande :-)

  SvarSlet
 2. Uh jeg kender godt til længslen efter ferie, og kan godt forstå, at du glæder dig! Kedeligt at du er i tvivl mht. arbejdet. Håber du finder en god løsning.

  Og så må du have en rigtig dejlig jul, enten her eller under varmere himmelstrøg :-)

  KH

  SvarSlet
 3. Kære Miri og Karina. Tak for hilsener. Ja, jeg glæder mig til juleferie. Det gør I sikkert også. Men jeg glæder mig også til at se jer igen i det nye år.
  Kh Dorthe

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...