torsdag den 10. november 2011

Mon ikke jeg når det

Som så mange andre her i blogverdenen har jeg også meldt mig til Charlottes strikke-event. Men på grund af det her nye arbejde og alt for lidt tid halter jeg lidt bagefter. Jeg har heller ikke haft tid til at komme ud at købe det rigtige garn, men det går nu nok. Det er fantastisk idé, og jeg glæder mig til det færdige resultat.

Jeg havde også problemer med at knække koden på de vandrette masker. Og da det endelig lykkedes, blev jeg helt høj og viste glædestrålende naboen det - synes jeg selv - fine resultat. Skægt nok kunne han ikke helt svinge sig op i samme højder af entusiasme som mig. Men så måtte jeg forklare ham, at det var ligesom, når han havde løst et eller andet teknisk eller mekanisk problem på en bil eller en computer. Så forstod han!

Som det kan ses på fotoet, er jeg kun lige startet på nr. 2. Men jeg regner med at klare det i aften, for jeg skal nemlig til krea-aften sammen med hende, hende og hende her, og måske er vi heldige, at hende her også kommer. Det bliver en skøn aften, det ved jeg allerede nu.

4 kommentarer:

 1. Gode farver, del 2 er allerede på bloggen... Lidt før tid... ;-)

  SvarSlet
 2. Og det blev en hyggelig aften :-)
  Jeg er så glad for , du orkede at komme- jeg ved hvor hårdt det er at begynde på nyt arbejde.

  SvarSlet
 3. Det var en hyggelig aften. Tak for sidst :-)
  Er meget spændt på, at følge med i det hemmelige projekt, og håber du tager det med igen næste gang.
  Hav en rigtig dejlig weekend.

  KH

  SvarSlet
 4. Tak Charlotte.
  Og tak til dig Miri for endnu en skøn aften i din hyggelige stue.
  Go weekend

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...