fredag den 18. november 2011

I denne uge nåede jeg det ikke - helt...

Jeg synes stadigvæk, at Charlottes fællesstrik er fantastisk sjovt at være med til, men i denne uge har jeg ikke kunnet følge med. Det resulterer så i, at jeg kun kan vise den ene vante. Jeg har nemlig kun nået 1 stk. Det er nok heller ikke verdens smukkeste stykke strik. Selvom jeg mange gange har strikket mønster med flere farver, så har jeg aldrig gjort det med så tynde pinde og med så lille et strikketøj. Det har gjort at de bagvedliggende tråde nogle gange er bleve liiiiidt for stramme (der er sikkert en teknik til at undgå dette, som jeg bare ikke kender). Men jeg satser på, at lidt presning kan klare det værste - de skal i hvert tilfælde laves færdige. Jeg tror, det bliver nogle dejligt varme vanter til den kommende vinter.

Jeg har også ændret lidt på farverne. Havde ikke brugt kontrastfarven til borten. Havde vist forstået opskriften forkert - typisk mig. Det ændrede jeg så, og resultatet kan ses her på billedet. Beklager kvaliteten, men er kun hjemme, når det er mørkt, og i forvejen er jeg en meget amatøragtig
fotograf....


Nu vil jeg glæde mig til i næste uge at lave tommelfinger, brodere lidt og sy et foer - hvis jeg vel at mærke kommer et sted hen, hvor jeg kan købe noget flonel. Det bliver sjovt.

1 kommentar:

  1. Hvor bliver de vanter bare lækre! Ved ikke om der findes en teknik, så snorene ikke bliver så stramme..
    Jeg synes også det er svært, at få taget nogle ordentlige billeder i denne mørke tid, og jeg er også selv lidt af en amatør på det område.

    Hav en dejlig weekend!

    KH

    SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...