mandag den 25. juli 2011

En helt ny verden

Var det ikke for hende her, hende her eller hende her, så havde jeg nok ikke fået lavet denne blog. Men udsagn som "du gør det bare", "du skriver bare det du synes", "pyt med om andre synes det er interessant" osv. fik mig til at gå i gang. Nu skal jeg jo så bare sørge for også at skrive noget indimellem.

Nu har jeg efterhånden mødt disse tre skønne kvinder i krea-klubben et par gange sammen med et par andre ligeså skønne - og ligesom ex-jeg blog-løse kvinder - og det tegner godt. Rigtig godt. Jeg føler, at jeg bliver mødt med åbne arme og kæmpestor gæstfrihed. Glæder mig til masser af kreativ inspiration, at lære nyt, til te, kaffe og ikke mindst masser af snak. Håber vi bliver lidt flere, når sommeren går på hæld.

Og så må jeg til at skrive lidt mere regelmæssigt, så der kommer aktivitet her på bloggen. Men lige nu er min egen lille verden egentlig meget godt i vater, ikke meget brug for hverken ventil eller ventilator! Ved dog at det hurtigt kan komme. Skal jo bare lige tage et ganske lille kig ud over min egen næsetip. Men indtil videre holder jeg mig til det nære - og er ganske godt tilfreds. Eneste anke skulle da lige være det pokkers danske sommervejr!

1 kommentar:

  1. Kære dejlige Dorthe- velkommen til BlogLandet :-)
    Glæder mig til at følge dig.

    SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...