fredag den 14. september 2012

Nøj hvor den bider fra sig

Den hverdag dér er svær at forliges med efter ferien! Men nu er der heldigvis weekend igen, så mon ikke det værste er overstået for denne gang. I hvert tilfælde er jeg nu begyndt at se frem til næste længere ferie... Fandt den anden dag ud af at julen ligger helt fantastisk i forhold til fridage, så det bliver den næste lange perlerække af arbejdsfrie dage.

Og så kan jeg jo slet ikke tillade mig det her brok. Gik fra 1. august ned på en 30 timers arbejdsuge med fri om fredagen. Det er dejligt - skal måske bare lære ikke at fylde den op med alt muligt og i stedet for værne om den og bruge den til noget helt specielt.

Synes nu også det er lykkes ret godt i dag. Naboen, der stadig har ferie, har besøg af en kammerat fra Bornholm, så vi brugte alle tre det meste af formiddagen over morgenmaden med masser af snak og flere kopper kaffe end egentlig nødvendigt. Men det er jo netop sådan noget, der giver overskud. Så pyt med at det planlagte praktiske må skubbes. Det når vi nok en anden dag.

3 kommentarer:

 1. Det gælder om at nyde de der Fredage- at hænge med venner over kaffen, dét er da en skøn måde at bruge noget af den på :)

  SvarSlet
 2. Miri, du har helt ret. Jeg har nydt - og nyder stadigvæk :-)

  SvarSlet
 3. Søde Dorthe

  Alle mail jeg og de andre fra Krea klubben, skriver til dig- kommer ikke frem ?!

  SvarSlet

Hyggeligt med en kommentar - tak for den...